Weedensenteret.no: Nettside om cannabis

Lurer du på om det er farlig å røyke hasj eller marihuana? Eller har du spørsmål om hvordan cannabis påvirker din helse?

Weedensentert.no (Helsedirektoratet/Pol)
WEEDENSENTERET.NO: Nettside med god informasjon som cannabis, hasj og marihuana.

I kampanjen til Helsedirektoratet kan du lese og se filmer om cannabis og de ulike produktene som lages av denne planten.

Hvis du lurer på noe om styrke, avhengighet, eller har spørsmål om lover og regler knyttet cannabis, kan du også finne det på Weedensenteret.no, eller på ung.no sin side om cannabis.

Det er Helsedirektoratet som har fått i oppdrag fra Helse- og omsorgsdepartementet å sikre god informasjon om dette narkotiske stoffet. Derfor har de laget Weedensenteret.no.

Her på ung.no er det også mange gode artikler om cannabis, hasj og marihuana. Du kan også sende inn spørsmål i spørretjenesten på ung.no, og få svar fra fagfolk som vet mye om dette.

Det er viktig å huske på at hasj og marihuana er regulert som narkotika og er i dag forbudt å bruke, lage, kjøpe, selge eller oppbevare.

Skrevet av Redaksjonen, ung.no

Sist oppdatert: 18.10.2021

Offentlig og kvalitetssikret
Weedensentert.no (Helsedirektoratet/Pol)
WEEDENSENTERET.NO: Nettside med god informasjon som cannabis, hasj og marihuana.

Fakta

Weedensenteret.no er en ny nettside med god informasjon om cannabis.

Fikk du svar på det du lurte på?
Aktuelt

Har du hatt en kjip opplevelse i møte med helsetjenesten?

Visste du at du kan få gratis hjelp? Pasient- og brukerombudet svarer på hvilke rettigheter du har og gir råd når kontakten med helsevesenet ikke ble helt som du trodde.

Forelsket i den samme som bestevennen din?

Det kan fort bli problemer når bestevennen din er forelsket i den samme som deg. Skal du ta hensyn til bestevennen og droppe forelskelsen...eller?

To gutter og en jente venter på bussen (foto: Tine Poppe / bufdir.no)

Hvordan diskutere på nett?

Det kan være gøy å diskutere på nett, men det er lurt å følge noen retningslinjer: Hold deg til saken og ikke gå til personangrep.

Tegning av sinna gutt foran laptop som viser fingeren. Illustrasjon: ung.no